Felkészülés: Dybala gólpasszal mutatkozott be a Romában

Vágólapra másolva!
2022.07.30. 22:38
null
Dybala (jobbra) bemutatkozása jól sikerült (Fotó: AFP)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a Roma csapatában a Juventustól igazolt Paulo Dybala: a Tottenham ellen 1–0-ra megnyert találkozón ő adta a gólpasszt.

 

A Romában a Tottenham elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozott Paulo Dybala – egy hete a Nice ellen a kispadon ült végig. Az argentin támadó jelentős részt vállalt az 1–0-s sikerben, hiszen a 30. percben az ő szöglete után fejelte a meccs egyetlen gólját Roger Ibanez. A Tottenham hiába próbálkozott a folytatásban az egyenlítéssel, Harry Kane-éknek ezen az estén semmi sem jött össze.

A Borussia Dortmund 1–1-es döntetlent játszott a török Antalyasporral: a németek Julian Brandt góljával már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, ám a törökök a második játékrész 15. percében Alassane Ndao révén egyenlítettek.

Az olasz Inter Cesenában fogadta a francia Olympique Lyont, és úgy tűnt, előzékeny vendéglátónak bizonyul, hiszen a Lyon Alexandre Lacazette góljával fél óra játék után megszerezte a vezetést, sőt a szünetben pályára lépő Rayan Cherki alig öt perc után már kettőre növelte Peter Bosz csapatának előnyét. Ez viszont már felébresztette a milánóiakat, akik Romelu Lukaku találatával szépítettek, majd Nicolo Barella góljával egyenlítettek (2–2).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Borussia Dortmund (német)–Antalyaspor (török) 1–1
(Brandt 8., ill. Ndao 60.)
Tottenham Hotspur (angol)–Roma (olasz) 0–1 (Ibanez 31.)
Internazionale (olasz)–Lyon (francia) 2–2 (R. Lukaku 52., Barella 65., ill. Lacazette 31., Cherki 50.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik