Felkészülés: Casillas és az áruló padozott a Portóban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 20:15
A Porto Iker Casillas nélkül 5–1-re nyert felkészülési mérkőzésen a Fortuna Sittard otthonában, míg az Internazionale a Serie A egyik újoncát verte meg hatgólos meccsen.

Iker Casillas az első edzésén már túl van a Portónál, a Fortuna Sittard ellen azonban még nem kapott szerepet, az első félidőben a brazil Helton, a másodikban a mexikói Raúl Gudino védett a portugál csapatban. A Real Madridtól érkező kapus mellett ott ült a Porto kispadján az uruguayi Maxi Pereira is, aki nyolc év után elhagyta a Benficát – miután lejárt a szerződése –, és átigazolt a nagy riválishoz. Az ibériai alakulat a nagy nevű érkezők nélkül is simán nyert, Silvestre Varela, André André és Jaszin Brahimi egyszer, André Silva kétszer vette be a holland másodosztályú bajnokságban legutóbb utolsó előttiként végző Fortuna kapuját.Iker Casillas az első edzésén már túl van a Portónál, a Fortuna Sittard ellen azonban még nem kapott szerepet, az első félidőben a brazil Helton, a másodikban a mexikói Raúl Gudino védett a portugál csapatban. A Real Madridtól érkező kapus mellett ott ült a Porto kispadján az uruguayi Maxi Pereira is, aki nyolc év után elhagyta a Benficát – miután lejárt a szerződése –, és átigazolt a nagy riválishoz. Az ibériai alakulat a nagy nevű érkezők nélkül is simán nyert, Silvestre Varela, André André és Jaszin Brahimi egyszer, André Silva kétszer vette be a holland másodosztályú bajnokságban legutóbb utolsó előttiként végző Fortuna kapuját.

RUTIN A PORTÓI KISPADON – MAXI PEREIRA ÉS IKER CASILLAS ÖSSZESEN 267-SZER (105+162) VOLT VÁLOGATOTT

 

Az Inter 4–2-re győzött a Serie A abszolút újonca, a Serie B-t megnyerő Carpi ellen. A milánóiak négy gólján Rodrigo Palacio, Mauro Icardi, Hernanes, valamint Samuele Longo osztozott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Fortuna Sittard–Porto 1–5
Carpi–Inter 2–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik