Felkészülés: a Ferencváros a DAC otthonában lép pályára

D. T.D. T.
Vágólapra másolva!
2022.01.14. 16:54
null
A két csapat legutóbb júniusban játszott egymással felkészülési mérkőzést – az azóta már menesztett Peter Stöger akkor debütált a zöld-fehérek kispadján a Groupama Arénában (Fotó: Árvai Károly)
Jövő héten szerdán, január 19-én a DAC ellen lép pályára a Ferencváros a dunaszerdahelyi MOL Arénában – adta hírül a sárga-kékek hivatalos oldala, ezt pedig később a Fradi.hu is megerősítette.

 

ADAC téli felkészülési programja újabb meccsel bővült, ugynanis jövő héten szerdán, 16.30 órakor a Ferencváros látogat Dunaszerdahelyre.

A felkészülési mérkőzések programjában bekövetkezett változás miatt egyúttalelmaradaDAC–FK Pohronietalálkozó, amely január 21-én, pénteken lett volna. A dunaszerdahelyi csapat január 23-tól törökországi edzőtáborban vesz részt.

A jelenlegi szlovák előírások alapján a nézőtér 25 százalékban telhet meg, ami a Dunaszerdahely estében 3175 szurkolót jelent. Borítékolható, hogy az FTC ellen minden jegy elfogy.

A hírt a Fradi.hu is megerősítette, valamint megjegyezte: Sztanyiszlav Csercseszov ezen a mérkőzésen debütál az FTC kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik