Európa határain átrobogva – jön a Puskás-Suzuki-kupa!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.07.20. 06:48
A világ topcsapatai és értékes nyeremények várják a szurkolókat a Puskás Akadémián – a felcsúti futballműhely újra megrendezi a Puskás-Suzuki-kupát. (x)

 

A nyár közepén a legjelentősebb futballnemzetek meghatározó klubjai látogatnak Magyarországra, hogy kiderüljön: kik lehetnek a jövő labdarúgásának kiválóságai. A Puskás Akadémia újból otthon ad az U17-esek legnagyobb nemzetközi viadalának, a Puskás-Suzuki-kupának, amelynek mezőnye ezúttal is bombaerősre kerekedett. Július 26. és 30. között az ez évi „nyolcasban” olyan csapatok köszönnek be hozzánk, mint a tengerentúli futballóriás, Brazília legnépszerűbb klubja, a Flamengo, a német rekordbajnok Bayern München vagy épp Cristiano Ronaldo nevelőegyesülete, a Sporting Lisszabon, de harcba száll a győzelemért a többszörös belga bajnok Genk és a görög Panathinaikosz korosztályos csapata, a határon túli akadémiák képviseletében pedig a Csíkszereda, s megmutatja magát a Budapest Honvéd és a rendező Puskás Akadémia is. Az évek során nyolccsapatossá bővült Puskás–Suzuki-kupán olyan játékosok bontogatták szárnyaikat, mint a BL-győztes Dani Carvajal és Lucas Vazquez vagy épp a 2009-es torna gólkirálya, Álvaro Morata, és persze az Európa-bajnokság magyar hősei, a Puskás-légió büszkeségei, Sallai Roland és Kleinheisler László is itt kóstoltak bele a világfutballba.

Mivel az idei torna a tizennégyes sorszámot kapta, a Puskás Akadémia „14 nyeremény a Puskás-Suzuki-kupán” címmel nyereményjátékot hirdet a szurkolók számára. Bárki részt vehet a játékban, aki kilátogat a Puskás-Suzuki-kupa mérkőzéseire, a teendő csupán annyi, hogy a szurkolók begyűjtsék a helyszínen, a hostesseknél található vagy a kitelepüléseken fellelhető kaparós sorsjegyeket, s mindenképpen jelen legyenek a döntőn, amelynek a világ legszebb futballstadionjai közé sorolt Pancho Aréna lesz a színtere. Ha megvannak a sorsjegyek, már csak az marad hátra, hogy a www.puskasakademia.hu/PSKjatekweboldalra regisztrációt követően feltöltsék a kaparóson lévő, a PSK-mozaik betűivel kezdődő, nyolc karakterből álló kódot, s máris részt vesznek a sorsoláson, amelynek során gazdára talál két PlayStation, két televízió, két kerékpár, három wellnesshétvége párban, három, számos meglepetést rejtő PSK-ajándékcsomag, valamint a főnyeremény, a két Suzuki Burgman 200 robogó is. Ha a kódfeltöltésben bárki elakadna, a hostessek készségessel segítenek az iPadeken. A belépés a torna minden mérkőzésére, így a Panco Aréna-beli fináléra is ingyenes.

Találkozzunk a lelátókon! Szurkoljunk együtt a Puskás-Suzuki-kupa mérkőzésein!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik