Eurofutball: úgy tűnik, már nem hat a Viditől kapott pofon

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 00:19
Kezd magára találni a Trabzonspor: a Videoton elleni labdarúgó Európa-liga-selejtezőt elbukó, és a nem várt kudarcot nehezen megemésztő török csapat hétfőn fölényesen győzött hazája bajnokságában.

A Genclerbirligi vendégeként 4–0-ra nyerő trabzoniak február óta először szereztek négy gólt bajnoki mérkőzésen. A legutóbbi négy fordulóban három győzelmet könyveltek el, ilyesmire legutóbb szintén az esztendő elején volt példa. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
ROMÁNIA. David Distéfano duplájára alapozva sorozatban harmadszor nyert a második helyezett Astra, négyet vágva diadalmaskodott a Dinamo. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Ha csupán jobb gólkülönbségének köszönhetően is, de hétfői győzelme révén elmozdult az utolsó helyről a patinás AEK. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Véget vetett ötös nyeretlenségi sorozatának az AGF, és az Aalborg elleni 3–0 alkalmával újra a kapuba talált Aron Jóhannsson, aki 13 góljával holtversenyben vezeti a bajnoki góllövőlistát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. Egymás után másodszor nyert az Omonia, de még mindig tetemes a lemaradása az élbolytól. A Magyarországról igazolt légiósok közül Leandro végig a pályán volt az Olympiakosz Nicosia elleni hétfői meccsen, André Alves a kispadon ült. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. Zsinórban negyedszer győzött a Hapoel Tel-Aviv, és továbbra is ugyanannyi pontjai van, mint az éllovas Maccabi Tel-Avivnak.. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A Polonia erejéből csak döntetlenre futotta hétfőn, a harmadik helyezett varsói csapat három forduló óta képtelen nyerni. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik