Eurofutball: tarol a Sahtar, az MU-t ijesztgeti a Galata

Vágólapra másolva!
2012.09.15. 23:58
Továbbra is százszázalékos a Sahtar Doneck az ukrán labdarúgó-bajnokságban: a doneckiek idegenben 3–0-ra legyőzték a Zorját a 9. forduló szombati játéknapján.

Két brazil, Alex Teixeira és Luiz Adriano, valamint az ukrán góllövőlistát 11 találattal vezető örmény Henrih Mhitarjan szállította a Sahtar góljait. A Sahtar a dán Nordsjaelland ellen kezd a BL-ben a jövő héten. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
DÁNIA. A Nordsjaelland főpróbája nem sikerült ilyen jól: a dán címvédő a hajrában kapott góllal 2–1-re kikapott az eggyel korábbi aranyérmestől, az FC Köbenhavntól. A győztes találatot szerző, mindössze 19 éves Andreas Cornelius már hét gólnál jár ebben a bajnoki szezonban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Kiütéses győzelemmel hangolt a Man. United elleni szerdai BL-rajtra a Galatasaray: a legutóbbi gólkirály, Burak Yilmaz és az idény eddigi összes fordulójában a kapuba találó Umut Bulut is góllal vette ki a részét az Antalyaspor elleni 4–0-s sikerből. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Szuperrangadó Plzenben: a veterán Pavel Horváth büntetőjével a házigazda Viktoria 1–0-ra legyőzte a Spartát, és átvette tőle a vezetést a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. A Magyarországról igazolt két légiós, Leandro és André Alves is végig a pályán volt az Omoniában, de a zöld-fehérek kezéből a hajrában kicsúszott a győzelem az Ethnikosz otthonában. A kapus, Kovács Zoltán és a védő, Graszl Károly csapata, a Nea Szalamisz kikapott, a két magyar végig a pályán volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik