Eurofutball: Orban kiállítása után úszott el Gulácsiék győzelme

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.25. 23:26
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 31. fordulójának záró mérkőzésén a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Kaiserslauternnel.

A lipcsei csapat a második félidő elején megszerezte a vezetést, de néhány perccel később Willi Orban kiállítása miatt tíz főre fogyatkozott. (A 23 esztendős német-magyar védő nemrégiben a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott többek között arról, szóba kerülhet-e, hogy a jövőben pályára lépjen a magyar válogatottban.)(A 23 esztendős német-magyar védő nemrégiben a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott többek között arról, szóba kerülhet-e, hogy a jövőben pályára lépjen a magyar válogatottban.)

A Kaiserslautern a hajrában kihasználta emberelőnyét, és Kacper Przybylko találatával egyenlített.

Az RB Leipzig hátránya három fordulóval a bajnokság befejezése előtt három pont a listavezető Freiburg mögött, míg az előnye négy pont a harmadik Nürnberggel szemben.

Az első két helyezett automatikusan feljut a Bundesligába, a harmadik pedig osztályozót játszik az első osztály 16. helyén végző csapattal.

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2.
31. FORDULÓ
Kaiserslautern–RB Leipzig 1–1
Az élcsoport: 1. Freiburg 66 pont, 2. RB Leipzig 63, 3. Nürnberg 59, 4. St. Pauli 50

OLASZORSZÁG. Az olasz másodosztályban az Adorján Krisztiánt végig a kispadon tartó Novara otthon nem bírt a Perugiával, és jelenleg csak a 9. helyen áll a tabellán, ami nem ér playoffot.

OLASZORSZÁG, SERIE B
38. FORDULÓ
Novara–Perugia 2–2
Az élcsoport: 1. Crotone 77, 2. Cagliari 73, 3. Trapani 65, 4. Pescara 64, 5. Bari 64, 6. Spezia 61, 7. Entella 60, 8. Cesena 58, 9. Novara 58

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik