Eurofutball: korábbi fradisták zárták le a rossz szériát

Vágólapra másolva!
2012.10.28. 00:01
Ötfordulónyi nyeretlenség után győzött az Omonia Nicosia a ciprusi labdarúgó-bajnokságban: a 7. forduló szombati játéknapján az Enoszisz volt a legyőzött fél.

A 2–0-ra nyerő Omonia góljai a hajrában születtek, és mindkettő olyan labdarúgó nevéhez fűződik, aki korábban játszott a Ferencvárosban is: az elsőt a csereként beálló, korábbi magyar válogatott Leandro (84. perc), a másodikat a máltai André Schembri szerezte.

A Nea Szalamisznak az éllovas APOEL jutott ellenfélül, és érvényesült a papírforma: a Kovács Zoltánt és Graszl Károlyt végig a soraiban tudó Nea 3–0-ra kikapott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. Sorozatban a harmadik bajnokiját is megnyerte a Benfica, és vezeti a tabellát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. Tizenhárom forduló után is százszázalékos a Sahtar. A Tavrija elleni szombati idegenbeli meccs egyetlen gólját a brazil Alex Teixeira szerezte. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Vége az ötös nyeretlenségi sorozatnak: a Galatasaray Umut Bulut, Cris és Burak Yilmaz góljaival simán verte a Kayserisport. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Tovább tart a Randers remek sorozata: a szombaton a Silkeborgot verő kiscsapat már öt forduló óta veretlen, és ígéretesen emelkedik a táblázaton. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A Dinamo sorozatban negyedszer nyert, előnye immár kilenc pont a tabella tetején. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Vass Ádám továbbra is sérült, csapata, a CFR idegenbeli győzelemmel avatta új edzőjét. A kolozsvári csapat két vereség után nyert újra a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SVÉDORSZÁG. A legrosszabbkor szakadt meg a Häcken július közepe óta tartó, 14 mérkőzéses veretlenségi sorozata: a göteborgi kiscsapat szombaton hazai pályán kikapott a Kalmartól, így két fordulóval a zárás előtt lecsúszott az első helyről – pillanatnyilag a Malmö vezet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
BULGÁRIA. Nincs már veretlen csapat a mezőnyben: az éllovas Ludogorec a Csernomorec Burgasz otthonában elszenvedte első vereségét. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik