Eurofutball: Hrepka Ádám győztes meccsen debütált

Vágólapra másolva!
2012.09.23. 00:04
Hrepka Ádám 3–1-re megnyert mérkőzésen mutatkozott be az izraeli labdarúgó-bajnokság élvonalában új csapata, a Bnei Jehuda soraiban.

Az MTK-ból igazolt Hrepka a kezdőcsapat tagjaként a 86. percbeli lecseréléséig volt a pályán a Bnei Jehudában, amely a Hapoel Haifa ellen gyűjtötte be a három pontot szombat este. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A Porto sorozatban a harmadik bajnokiját is megnyerte, a „sárkányok” négy gólt pakoltak be a Beira-Marnak szombat este. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Elvesztette veretlenségét a Besiktas: a „fekete sasok” kétszer is vezettek a Gaziantepspor otthonában, de az utolsó percben gólt kaptak, és kikaptak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Sorozatban harmadszor is győzelem nélkül maradt a bajnokságban a címvédő Nordsjaelland. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. Az Omonia elveszítette veretlenségét: a Magyarországról igazolt légiósok közül Leandro végig, André Alves a 62. percig, a korábban a Ferencvárost erősítő André Schembri a 78. perctől volt a pályán a zöldeknél, akik a még százszázalékos AEK Larnacától kaptak ki 1–0-ra hazai pályán.TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. A legutóbbi idényben gólkirályi címet szerző David Lafata nagyszerű formában van, szombaton szerzett idénybeli ötödik gólja győzelmet ért az éllovas Jablonecnek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A keddi BL-kudarc után váratlan pofonba szaladt bele otthon a Dinamo Zagreb: a Rijekától elszenvedett 3–0-s vereség öt éve a legsúlyosabb kudarc a bajnokcsapat hazai történetében. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Két vereség után újra nyert a Dinamo: a bukarestiek Kolozsvárról, az Universitateától vitték haza a három pontot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. Egymás után másodszor is nyert a Spartak Trnava, de még mindig utolsó – ez mutatja, milyen rosszul rajtoltak a nagyszombatiak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA. A néhány hete mesterhármassal debütáló Ognjen Mudrinszki újra gólt lőtt: az U-válogatott játékos megmozdulása ezúttal 1–0-s idegenbeli győzelmet ért a Crvena zvezdának. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
BULGÁRIA. Hat forduló után is százszázalékos a Levszki, Ludogorec páros. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik