Eurofutball: bajnokot vert Cúper nagyra törő kiscsapata

Vágólapra másolva!
2012.09.28. 23:35
Elvesztette veretlenségét a Galatasaray a török labdarúgó-bajnokságban: a címvédő az Orduspor otthonában szenvedett 2–0-s vereséget a 6. forduló pénteki játéknapján.

Az isztambuliak sírját két korábbi játékosuk, Hasan Kabze (9. perc) és Bogdan Stancu (67.) ásta meg góljai révén.

A fél Európát „körbeedzősködő" – az Orduspor előtt többek között a spanyol Valencia és az olasz Internazionale kispadján ülő – Héctor Cúper csapata egyelőre veretlen, és a Galata-verés mámorában Nedim Türkmen klubelnök ki is tűzte az új célt: bajnokok akarnak lenni! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A Benfica nagy csatában 2–1-re legyőzte a Pacos Ferreirát péntek este: a két veretlen csapat meccsét a Bragából igazolt Lima döntötte el – a duplázó brazil a második és a harmadik gólját szerezte új csapatában.. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. Ha nem is könnyen, de megtartotta tökéletes mérlegét a Sahtar. A donecki rangadón a Dnipro szerezte meg a vezetést Ruszlan Rotany révén, a hazaiak hamar egyenlítettek, Darijo Srna már emberelőnyben szerezte meg a győztes gólt. Tíz meccs – tíz győzelem!. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Három nyeretlen bajnoki után újra három ponttal gazdagodott a címvédő Nordsjaelland – a második és a harmadik gólt már emberelőnyben szerezte az Esbjerg ellen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
NORVÉGIA. Múlt heti veresége után öt gólt vágott a Rosenborg, és a tabella élére ugrott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik