Eurofutball: a nagy sorozatot a gólzsák mentette meg

Vágólapra másolva!
2012.12.08. 23:33
Ha csupán egyetlen góllal is, de sorozatban a kilencedik hazai környezetben vívott bajnoki mérkőzését is megnyerte a Porto. A portugál labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján lejátszott mérkőzésen a „sárkányok" a Moreirensét győzték le 1–0-ra.

A portói meccset a bajnoki góllövőlistát 10 góllal vezető Jackson Martínez döntötte el a 71. percbeli védhetetlen fejesével. A Porto 24 forduló óta veretlen a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
BELGIUM. Továbbra is szabadesésben a Gent: a Videoton El-selejtezőbeli ellenfele hazai pályán kikapott a Waasland-Beverentől, és már hat forduló óta nyeretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. A Randers kijött a hullámvölgyből, két vereség után legyőzte az Esbjerget. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A mélyből kapaszkodó, immár öt forduló óta veretlen Zaglebie 4–1-re lelépte a patinás Wislát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. Nem hozott gólt a Slaven rijekai rangadója, az élbollyal haladó hazaiak négy forduló óta veretlenek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Egyéni bravúr hozta meg az Otelul 3–2-es győzelmét Bukarestben: Marius Pena mesterhármast ért el a Rapid ellen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik