Eurofutball: a CFR gólparádéval köszöntötte új edzőjét

Vágólapra másolva!
2012.11.04. 00:05
A kolozsvári CFR 5–0-ra legyőzte a brassói csapatot a román labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.

A címvédő CFR – amelyben a sérüléséből felépülőben lévő Vass Ádám még nem hadra fogható – a második félidőben szerzett négy góllal tette biztossá, hogy az új edző, Paulo Sergio győzelemmel debütál. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. Két gólzsákja, Óscar Cardozo (2) és Lima góljával a Benfica simán verte a Guimaraest, így tartja a lépést a Portóval. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
OROSZORSZÁG. Ötgólos idegenbeli győzelemmel folytatta a felzárkózást a Szpartak Moszkva. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. A sereghajtó zaporizzsjaiak sem tudták megállítani a Sahtart, a bajnok az idénybeli 14. bajnoki meccsét is megnyerte. Győzött a mögötte nyargaló Dnyipro, Dinamo kettős is. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Hátrányban volt, de végül sorozatban harmadszor is győzött a címvédő Nordsjaelland. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
NORVÉGIA. A címvédő, egyben listavezető Molde nem bírt a Tromsővel, így a vasárnapi Strömsgodset–Rosenborg rangadó győztese egy pontra megközelítheti. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA. A remek idényt futó Jagodina Milan Djurics duplájával fordított és győzött a Crvena zvezda vendégeként. A CZ tavaly december óta először vesztett bajnokit hazai pályán; kudarca jól jött a Partizannak, amely sorozatban kilencedik győzelme révén növelte az előnyét a tabella élén. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik