Eurofutball: a 3-2 is rekord a góliszonyos görög ligában

Vágólapra másolva!
2012.12.08. 20:54
A görög labdarúgó-bajnokságban – Európa leggólszegényebb élvonalbeli pontvadászatában – nyert a második PAOK, a PASZ Jannina és az Atromitosz. Utóbbi 3–2-es, OFI elleni győzelme azért különleges, mert több mint egy hónapja először fordult elő élvonalbeli bajnokin, hogy egy meccsen mindkét csapat legalább két gólt érjen el. 3–2-es eredmény éppenséggel szeptember vége óta nem volt, a mérkőzésen esett öt gól pedig holtversenyben szezonbeli gólcsúcs...

A ciprusi élvonalban a Nea Szalamina–Omonia mérkőzésen négy volt NB I-es játékos is pályára lépett: a hazaiaknál Kovács Zoltán és Graszl Károly, míg a vendégeknél Leandro és André Alves – végül az utóbbiak örülhettek egy nehezen kiharcolt győzelemnek. Mindhárom szombati mérkőzés 1–0-s vendégsikert hozott. A játéknap rangadóján az Anorthoszisz Jan Rezek góljával győzött az APOEL ellen idegenben, így leszakította üldözőjét.

A török bajnokságban a listavezető Galatasaray a duplázó Umut Bulut jó teljesítményére építve 3–1-re győzött a Sivasspor otthonában.

EUROFUTBALL
GÖRÖG SZUPERLIGA, 14. FORDULÓ
Kerkyra–PASZ Jannina 0–2
PAOK–Levadiakosz 1–0
Atromitosz–OFI 3–2
TABELLA ITT!
CIPRUSI ÉLVONAL, 13. FORDULÓ
APOEL–Anorthoszisz 0–1
Ajia Napa–Apollon 0–1
Nea Szalamina–Omonia 0–1
TABELLA ITT!
TÖRÖK SZUPERLIGA, 15. FORDULÓ
Kasimpasa–Genclerbirligi 2–2
Gaziantepspor–Karabükspor 0–2
Sivasspor–Galatasaray 1–3
Bursaspor–Orduspor 1–0
TABELLA ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik