Eszék: eredményes napok után jól jönne egy újabb siker

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2022.02.18. 19:34
null
Nenad Bjelica óvatos az isztriai bajnoki előtt (Fotó: Getty Images, archív)
Szombaton 17.05 órától az Isztria-félszigeten játszik bajnoki mérkőzést a bajnoki tabellán második NK Osijek labdarúgócsapata, hiszen a horvát bajnokság 24. fordulójában Istra 1961–NK Osijek csata - is - szerepel a programban.

Az eszékiek pénteki indulása előtt Nenad Bjelica vezetőedző sajtótájékoztató keretében összegezte az elmúlt napok történéseit is, amelyek jó kiindulási alapot is nyújthatnak együttese számára szombat délután.

„A Rijeka elleni emlékezetes győzelmünket követően az elmúlt napok történéseit megkoronázta Kristijan Lovric érkezése, ugyanakkor hétfőtől már végig az Istrára koncentráltunk – fogalmazott a szakvezető. – Észnél kell lennünk, fiatal gárda a pulai, éppen ellene szenvedtük el az egyik bajnoki vereségünket, akkor 2–0-ra nyert mostani ellenlábasunk.”

Ivan Fiolic, valamint a friss igazolás Lovric sárga lapok miatt nem szerepelhet a tengerparti város stadionjában, Mile Skoric betegség miatt fog hiányozni, míg Ante Erceg, Darko Nejasmic, illetve Karlo Bartolec rehabilitációja még tart a sérülésük után, ezért még rájuk sem számíthat Bjelica. Ugyanakkor visszatérhet Vedran Jugovic, Alen Grgic, és a 22 utazó labdarúgó között természetesen ott van Kleinheisler László is.

Az eszékiekhez kapcsolódó információ, hogy a lassan a kivitelezés finisébe forduló, mintegy 12 ezer férőhelyesre tervezett Pampas Stadion esetében felvetődött – szlavóniai sajtóhírek szerint –, hogy névadó szponzorként az egyik neves „energiaitalos” cég szerepvállalása után a neve akár Red Bull Aréna is lehetne.

Mindez Horvátországban az első névadó szponzorral bíró sportkomplexum projektjét jelentené.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik