Edzősors: Thierry Henrynak elege lett, törli magát a közösségi médiából

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.26. 18:07
null
Henry legutóbb a Montreal Impact vezetőedzője volt (Fotó: AFP)
A francia labdarúgó-válogatott tagjaként világbajnok és Európa-bajnok korábbi támadó, Thierry Henry saját Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy az összes fiókját megszünteti a közösségi médiában.
í

Thierry Henry 2016 óta edzőként dolgozik, legutóbb az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Montreal Impact vezetőedzője volt, ám onnan február végén családi okokra hivatkozva távozott – azóta nincs csapata.

A csatárlegenda azonban most nem a sportággal kapcsolatosan került a középpontba, hanem azzal a poszttal, amit saját Facebook-oldalán tett közzé.

„Sziasztok! Holnap reggel törlöm magam a közösségi média összes felületéről, és ez nem is változik addig, ameddig a hatalom emberei nem tudják ugyanolyan eszközökkel szabályozni a saját platformjaikat, mint amiket akkor alkalmaznak, ha valaki megsérti a személyiségi jogokat. A rasszizmus, a zaklatás és az ezekből fakadó mentális bántalmazások mennyisége túl sok ahhoz, hogy figyelmen kívül tudjam hagyni. Túl egyszerű egy fiókot létrehozni névtelenül, és következmények nélkül zaklatni másokat. Amíg ez nem változik, az összes közösségi médiában megtalálható oldalamat letiltom. Remélem, hamarosan lesz változás” – írta Henry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik