Edzősors: Szeptemberben visszatérek a kispadra – mondta Allegri Párizsban

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.02.20. 14:42
null
Allegri nem szeretne túlságosan hozzászokni a nyaraláshoz (Fotó: AFP)
Massimiliano Allegri állítása szerint szüksége van arra, hogy szeptemberben visszatérjen a kispadra, de tagadta, hogy bármilyen kapcsolatba lépett volna a Paris Saint-Germainnel.

 

A Milan és a Juventus korábbi trénerét számos európai élcsapattal hozták szóba, legutóbb a francia gárdával, mivel az olasz edzővel Párizsban találkoztak az újságírók.

A két csapattal hat (Milan: 1, Juventus: 5) olasz bajnokságot nyerő tréner elmondása szerint személyes ügy miatt utazott Franciaországba, nem tervezi, hogy a PSG-nél vállal állást.

„Semmi köze nem volt a PSG-hez, a tisztelet hiánya lenne a többiek felé, ha azért lennék itt, mert Leonardóval tárgyalok – mondta Allegri az AFP-nek. – Azért vagyok Párizsban, ebben a csodálatos városban, hogy bemutassam a könyvemet, a történeteimet és a tapasztalataimat. Nem tudom, mit hoz a jövőm.”

Hozzátette, egy év szabadság után véget kell vetnie ennek az állapotnak, mert fél, hogy hozzászokna a vakációs életstílushoz, illetve arról is beszélt, hogy angolul kezdett el tanulni – azt viszont nem árulta el, erre a következő munkahelyén szüksége lesz-e.

„Szeptemberben vissza kell térnem. Ha hozzászokom a vakációzáshoz, soha többé nem fogok dolgozni. Ezért kezdtem el újra tanulni. Angolul tanulok, hogy fejlesszem magam, mert amikor külföldre megyek, nem tudok kommunikálni” – tette hozzá az 52 éves szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik