Edzősors: „Eljött az idő!” Mourinho elárulta, hol folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.19. 08:58
José Mourinhót 2018 decemberében menesztette a Manchester United, azóta pihen a portugál mester, akinek egyre jobban hiányzik az edzősködés. Könnyen lehet azonban, hogy nem klubcsapat, hanem az egyik válogatott kispadjára ül le a Special One.

Mourinhót a manchesteri távozása óta szinte minden nagyobb európai csapattal összeboronáltak, a portugál azonban továbbra sem vállalt munkát – leszámítva persze a konferenciákon való előadásokat és a futballmeccsek alatti szakkommentátorkodást.

A Man. United korábbi mestere most elárulta, egyáltalán nem biztos, hogy klubcsapat edzőjeként tér vissza, sokkal valószínűbb a jelenlegi állás szerint, hogy szövetségi kapitány lesz belőle.

Szövetségi kapitány lesz Mourinho? (Fotó: AFP)
Szövetségi kapitány lesz Mourinho? (Fotó: AFP)

„Új kihívásokra, új küzdelmekre és sorozatokra vágyom, és egyre többet gondolok a világbajnokságra és az Európa-bajnokságra” – mondta az Eleven Sportsnak az 56 éves edző.

„Régóta álmodozom arról, hogy egy válogatott kapitánya legyek, most pedig úgy érzem, eljött az idő, és inkább egy válogatottat irányítanék, mint egy klubot. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a portugál nemzeti csapat a megfelelő együttes a számomra…” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik