Edzősors: Bölöni László a Panathinaikosz vezetőedzője lehet

I. SZ., V. GY.I. SZ., V. GY.
Vágólapra másolva!
2020.10.12. 15:49
null
Bölöni Lászlót Athénba hívják (Fotó: Szabó Miklós)
A román ProSport információi szerint a Panathinaikosz Bölöni Lászlót szeretné vezetőedzőjének. A magyar szakember a Nemzeti Sportnak megerősítette, valóban megkeresték az athéniak.

A görög bajnokságot rémesen kezdte a Panathinaikosz, három forduló után egy döntetlennel és két vereséggel a 14 csapatos görög élvonal 13. helyén áll.

A csapat élére a nyáron kinevezett (a Real Madrid harmadik számú csapatának éléről csábították el) spanyol Daniel Poyatos Algaba vezetőedző állása veszélybe került, és a román ProSport szerint Bölönivel szóban már meg is egyeztek, napokon belül bejelenthetik a váltást.

A Nemzeti Sport megkereste Bölöni Lászlót, aki a tavaszi szezon után távozott a Royal Antwerptől, majd augusztusban aláírt a Genthez, amelytől néhány mérkőzés után távoznia kellett.

Bölöni elmondta, két nappal ezelőtt valóban megkeresték a görögök, de egyelőre csak telefonon beszélt a klub vezetőivel. Jelenleg Budapesten tartózkodik, ahhoz, hogy a tárgyalás komolyra forduljon, Athénba kellene utaznia.

Ha Bölöni elvállalja a felkérést, Forner Miklós (1928–1929), Künsztler József (1929–1934), Guttmann Béla (1967–1968) és Puskás Ferenc (1970–1974) után a Panathinaikosz ötödik magyar vezetőedzője lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik