Dinamo Zagreb: káosz a Győr ellenfelénél, Halilhodzic lehet a vezetőedző

Vágólapra másolva!
2010.08.16. 14:22
A Dinamo Zagreb Sreten Cuk, a menesztett Velimir Zajec korábbi pályaedzőjének vezetésével 4–2-re győzött a Karlovac ellen a horvát bajnokságban a hétvégén, ennek ellenére korántsem idilli a helyzet a Győr Európa-liga-ellenfelénél, mivel az együttes szurkolótábora bojkottot hirdetett, amelynek következtében gyakorlatilag zárt kapus mérkőzést vívtak a zágrábiak.

Az így mindössze néhány száz drukker előtt rendezett találkozó után a klub vezetősége szintén „kiáltványt” tett közé, amelyben az egyesület minden körülmények között kitartó drukkereit arra kérte, ne bojkottálják se a hazai, se az idegenbeli találkozókat, és bíznak abban, hogy a Győri ETO elleni csütörtöki idegenbeli Európa-liga-mérkőzésen nagy létszámban buzdítják majd a Dinamót.

A rajongóknál az ügyvezető, Zdravko Mamic ténykedése tette be a kaput, aki lázasan keresi Velimir Zajec utódját. A befutó az egykori sokszoros jugoszláv válogatott bosnyák Vahid Halilhodzic lehet, aki elismerte, hogy már tárgyalt a Dinamo vezetőivel.

„Majd öt órán át tárgyaltunk, s minden lényeges kérdéskört áttekintettünk – fogalmazott a tréner. – Ugyanakkor azt is tudom, hogy a Dinamónál jelenleg nem egyszerű a helyzet, s ezt senkinek sem lenne egyszerű orvosolni. Szeretnék persze a családomhoz közelebb lenni, de várjunk hétfő délutánig, amikor is már okosabbak lehetünk” – mondta Halilhodzic.

Ennek ellenére korántsem biztos, hogy Halilhodzic lesz a vezetőedző, mivel a német Winfried Schäfer és a portugál Artur Jorge is jelölt a posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik