DAC: győzelemmel búcsúztatnák az évet Kalmárék

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2022.11.23. 18:38
null
Gyorsan pörögtek az események az utóbbi napokban Kalmár Zsolttal (Fotó: FC DAC)
A 2022-es év utolsó találkozóján a második helyen álló DAC az ötödik helyezett Rózsahegyet fogadja. A hazaiak szeretnék folytatni a remek sorozatunkat. Kalmárék a Fortuna Ligában tíz meccs óta veretlenek, a bajnokságban jelenleg a sárga-kékek vannak a legjobb formában.

A találkozó minden bizonnyal a válogatottban is betaláló Kalmár Zsoltnak szóló éljenzéssel kezdődik majd. A középpályás nagyon fontos gólokat szerzett a legutóbbi bajnoki meccsen Trencsénben, majd Magyarország többek közt az ő találatával legyőzte Görögországot, szerződéshosszabbításával pedig ismét bizonyította, hogy Dunaszerdahelyen szeretné folytatni a pályafutását.

„Gyorsan pörögtek az események az elmúlt napokban. Vasárnap győztes gól a görögöknek, majd másnap aláírtam az új szerződésemet, és délután már edzés a DAC-cal” – mondta mosolyogva a Nemzeti Sportnak Kalmár Zsolt.

Libabőrös vagyok, ha visszagondolok a válogatott meccs utolsó perceire. Fantasztikus úgy gólt szerezni, hogy ezzel bebiztosítod a győzelmet. Főleg egy olyan meccsen, amelyen a magyar labdarúgás egyik nagy alakja, Dzsudzsák Balázs búcsúzott. Nagyon sok gratulációt kaptam, többen azt hangsúlyozták, hogy milyen fantasztikus harcos vagyok, milyen mélyről tértem vissza. Mindenkinek nagyon köszönöm az üzeneteket. Örülök, hogy a meccs után a műtét után lábadozó Séfi (Schäfer András) is meglátogatott minket az öltözőben” – folytatta a dunaszerdahelyi csapatkapitány.

Ugyan közeledik az év vége, de a dunaszerdahelyiek tudják, még egy nagyon fontos meccs vár rájuk, a jó játékerőt képviselő Rózsahegyet fogadja a DAC.

Elszántak vagyunk, maximálisan összpontosítunk a csütörtöki meccsre. Nagyon mélyen védekezik a Rózsahegy, de mi mindent megteszünk, hogy feltörjük a védelmüket és megszerezzük a három pontot. Győzelemmel szeretnénk búcsúzni remek szurkolóinktól” – zárta Kalmár Zsolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik