DAC: Balogh Norbert a somorjai fiókcsapattal készül

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 16:48
null
Balogh Norbert (sárgában) a fiókcsapattal készül (Fotó: Lelkes Ernő, archív)
Balogh Norbert, a Dunaszerdahely mellőzött játékosa hétfőn a DAC fiókcsapata, a másodosztályú Somorja edzésén jelent meg.

 

„Balogh Norbert, aki ősszel kikerült a keretből, a somorjai csapatunkkal készül. Meglátjuk, lesznek-e ajánlatai, és meg tudunk-e egyezni az érdeklődőkkel az esetleges távozásáról” – mondta múlt héten a Nemzeti Sportnak Adrián Gula, a DAC vezetőedzője.

A somorjai csapat hétfő délben kezdte meg a felkészülést a másodosztály tavaszi idényére és a Szlovák Kupa negyedöntőjére. Az STK ellenfele február végén a Besztercebánya–Slovan párharc győztese lesz. A DAC fiókcsapata új edző vezetésével vágott neki a 2023-as évnek, Juraj Ancic májusban még az élvonalbeli Trencsén kispadján ült.

Az új somorjai mester Balogh Norbertet is üdvözölte, a támadó a csapattársakkal együtt végezte a gyakorlatokat. A magyar játékos nyilatkozni nem akart.

A Nemzeti Sport információja alapján bizonytalan a játékos jövője, a kétszeres válogatottat 2025. június 30-ig szerződés köti a DAC-hoz, és bízik benne, a következő hetekben megoldódik a helyzete. Addig a Somorjával készül, illetve egyéni edzéseken vesz részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik