DAC: az MLSZ-től is érkezhet edző és Storck fia is szerepet kaphat – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.25. 13:41
null
Magyarország és Belgium után Dunaszerdahelyen is együtt dolgozhat az édesapjával Alexander Storck (Fotó: mlsz.hu, archív)
A felvidéki ma7.sk híre szerint Bernd Storck fia, Alexander Storck is szerepet kaphat a német szakember dunaszerdahelyi stábjában. A DAC másodedzője a magyar U17-es válogatott szövetségi edzője, Németh Antal lehet.

 

Mint ismeretes, Bernd Storckot a múlt héten nevezte ki vezetőedzőnek a szlovák élvonalban szereplő DAC labdarúgócsapata. A német szakember hivatalosan a jövő héten állhat munkába, mert május 31-én jár le a szerződése korábbi klubjánál, a belga Cercle Bruges-nél.

A DAC még nem jelentette be, kik lesznek a korábban a magyar válogatottat is irányító edző segítői, de a ma7.sk már közölte, kik kaphatnak helyet a stábban. Erőnléti edzőnek Bernd Strock fia, Alexander érkezhet, aki Magyarországon az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozott és legutóbb a Cercle Bruges-nél is együtt ténykedett édesapjával.

A felvidéki portál arról is ír – a csakfoci.hu-hoz hasolóan –, hogy a korábban az U19-es, jelenleg az U17-es magyar válogatottat dirigáló Németh Antal is Dunaszerdahelyre kerülhet, ő lehet Bernd Storck pályaedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik