Kalmár Zsolt ismét bevethető (Fotó: Földi Imre)

 

A múlt héten Nagyszombatban elveszítette veretlenségét a Dunaszerdahely.

„Kielemeztük a találkozót, tanulnunk kell a hibákból” – mondta a Nemzeti Sportnak Kalmár Zsolt, aki már a Spartak ellen visszatért a bokasérülése után a pályára.

„Az első ránézésre hosszabb kihagyásnak tűnt. Szerencsére nem szakadtak el a szalagok a bokámban. A zólyombrézói találkozó után egy hetet nem edzettem a srácokkal, ez idő alatt naponta két kezelésen vettem részt, erősítettem a szalagokat a bokámban. Nagyon sokat javult az állapotom, így a következő héten már visszatérhettem a csapatedzésekhez. Nincsenek fájdalmaim, minden rendben, nagyon várom a szombati találkozót” – folytatta a magyar játékos.

A MOL Arénába most az a Trencsén látogat, melynek az a Marián Zimen az edzője, aki hosszú éveken keresztül a dunaszerdahelyi edző, Adrián Gula segítője volt.

„Gondolom, a mi stílusunkhoz hasonlóan játszik a Trencsén is. Az ellenfelünk az utolsó három bajnokiján hét pontot szerzett, szerdán a kupameccsen tizennégy gólt lőtt egy ötödosztályú csapatnak. A Trencsén mindig támadó felfogásban játszik, gólokban gazdag meccset szoktuk vele játszani. Jó összecsapás lesz most is. Bízom benne, hogy minél többet látogatnak ki a MOL Arénába, és mi jó játékkal és három ponttal fogjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat” – zárta nyilatkozatát Kalmár Zsolt, aki korábban háromszor is betalált a Trencsén ellen, a 2019 novemberében elért találata a Hónap gólja lett a Fortuna Ligában.