Copa: Messi nemet mondott, eltüntették a nyomokat? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 09:11
null
A szomorú argentin klasszis újra meglepte a szervezőket – titkos akció indult, kevés sikerrel (Fotó: Reuters)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Copa América 2015-ös kiírását a házigazda Chile nyerte meg, miután tizenegyesekkel legyőzte Argentínát a döntőben. A találkozót követő díjátadásnál sokaknak feltűnhetett, hogy a legnagyobb egyéni elismerést, a torna legjobbjának járó díjat nem osztották ki – mégpedig Lionel Messi miatt.

Az Argentínával a döntőben megtorpanó Lionel Messi nem nyújtott igazán kiemelkedő teljesítményt a Copa América 2015-ös kiírásában – az FC Barcelona kiválósága egy gólig jutott –, ám így is őt választották meg a kontinenstorna legjobb játékosnak.

Az argentinok kapitányát láthatóan nagyon megviselte, hogy újra trófea nélkül kell zárnia a Copát, így egybehangzó sajtóhírek szerint nem fogadta el a torna legjobbjának járó díjat.

Bár az argentin klasszis már a Paraguay elleni találkozót követően is visszautasította az elismerést, a többek között az angol BeIN Sports és a spanyol As által is hozott hír szerint a díjátadás koordinátorait meglepte a döntés, így titkos akcióba kezdte.

Mivel a szervezők el akarták kerülni a kellemetlen helyzetet, amikor meghallották, hogy Messi nemet mondott, beküldtek gyorsan valakit a pályára, akinek az lett volna a feladata, hogy feltűnésmentesen eltüntesse az MVP-díjat a pódiumról.



Mint látható, a „titkos” akció nem sikerül a legjobban…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik