Brazília: szétrombolták a VAR-t a pályára özönlő szurkolók

Vágólapra másolva!
2021.11.01. 18:52
null
A Gremio drukkerei azért voltak dühösek, mert ellenfelüknek a videobíró segítségével ítéltek tizenegyest (Fotó: AFP)
A Gremio fanatikusai elözönlötték a pályát, és szétverték a videobírós (VAR) rendszer technikai eszközeit azt követően, hogy csapatuk hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Palmeirastól a brazil labdarúgó-bajnokságban – közölte az MTI.

 

Az MTI a Globoesporte portál beszámolójára hivatkozva azt írta, hogy a Gremio drukkerei vasárnap főképp azért voltak dühösek, mert az első félidő ráadásában a Palmeiras egy olyan büntető után egyenlített, amelyet a VAR segítségével ítélt meg a játékvezető. A vendégek a játékrész hosszabbításában a tizenegyes után még egyszer betaláltak, a második félidőben pedig – egy meg nem adott hazai lesgól után – újabb találatot szerezve begyűjtötték a három pontot.

A vandálok a fotósok felszereléseit is tönkretették, emellett a hármas sípszó után a két szurkolótábor egymással is összecsapott.

A Palmeiras második a tabellán, míg a Gremio a kiesést jelentő utolsó előtti, 19. pozíciót foglalja el. Előbbi gárdának 9, utóbbinak 11 találkozója van hátra a pontvadászatból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik