Brazília: megvan Vidal új csapata – a népszerű sorozat ihlette bejelentését

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 08:02
Eddig is szinte biztosra vehető volt, hogy az Intertől távozó Arturo Vidal a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengóhoz igazol, de a hivatalos bejelentésig mostanáig várni kellett. Megérte várakozni, ugyanis a klub ütősen tálalta a chilei középpályás szerződtetését: a Twitteren közzétett videókban több jelenet is felbukkan a népszerű amerikai sorozatból, a Stranger Thingsből. 

„Egyeseknek álom, másoknak rémálom” – utalt videójában új klubja a futball rosszfiújára, Arturo Vidalra, aki szerződése lejártával hagyta el az Intert. Külön öröm lehetett a Flamengo-drukkerek számára, hogy a 133-szoros válogatott középpályást a Atlético Mineiróval vívott győztes kupameccs (2–0) után mutatta be a klub. „Egyeseknek álom, másoknak rémálom” – utalt videójában új klubja a futball rosszfiújára, Arturo Vidalra, aki szerződése lejártával hagyta el az Intert. Külön öröm lehetett a Flamengo-drukkerek számára, hogy a 133-szoros válogatott középpályást a Atlético Mineiróval vívott győztes kupameccs (2–0) után mutatta be a klub.

A korábban a Bayer Leverkusent, a Juventust, a Bayern Münchent és az FC Barcelonát is erősítő 35 éves játékos 2020-ban igazolt át a milánóiakhoz, mellyel az elmúlt két évben megnyerte a Serie A-t, az Olasz Kupát és az Olasz Szuperkupát, míg a mögöttünk hagyott bajnoki kiírásban ezüstérmes lett a városi rivális Milan mögött.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik