Brazília: Jesusnak a Flamengóval már több trófeája van, mint veresége

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.02.27. 08:25
A brazil Flamengo nyerte meg a dél-amerikai Szuperkupát (Recopa Sudamericana), mivel a kétmeccses párharc visszavágóján hazai pályán 3–0-ra legyőzte az ecuadori Independiente del Vallét, így 5–2-es összesítéssel hódította el a serleget.

A Flamengónak a júniusban kinevezett, korábban a Benficát hat éven át irányító Jorge Jesusszal ez az ötödik trófeája. Az 1895-ben alapított csapat 2019-ben megnyerte a brazil élvonalbeli bajnokságot és a Libertadores-kupát. Idén a brazil Szuperkupával és a riói állami bajnokság Guanabara-kupájával gyarapodott a gyűjtemény.

A 65 esztendős trénerrel csupán négy mérkőzést vesztett el a Flamengo: a Libertadores-kupában júliusban az Emelectől 2–0-ra, a bajnokságban augusztusban a Bahiától 3–0-ra, decemberben a Santostól 4–0-ra kapott ki, míg a klubvilágbajnokság döntőjében hosszabbításban maradt alul a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoollal szemben.megnyerte a brazil élvonalbeli bajnokságot és a Libertadores-kupát. Idén a brazil Szuperkupával és a riói állami bajnokság Guanabara-kupájával gyarapodott a gyűjtemény.

A 65 esztendős trénerrel csupán négy mérkőzést vesztett el a Flamengo: a Libertadores-kupában júliusban az Emelectől 2–0-ra, a bajnokságban augusztusban a Bahiától 3–0-ra, decemberben a Santostól 4–0-ra kapott ki, míg a klubvilágbajnokság döntőjében hosszabbításban maradt alul a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoollal szemben.

Flamengo on Twitter

Somos campeões da Recopa, Nação! Momento inesquecível! Boa noite! #ARecopaÉNossa #DesfileDosCampeões: Marcelo Cortes/CRF



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik