Brazília: a Milan excsatára karantén helyett balesetbe keveredett

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.07. 17:56
null
Luiz Adriano áthágta az előírásokat (Fotó: AFP)
Meglehetősen furcsa szabályszegéssel hívta fel magára a figyelmet a minap Luiz Adriano, a brazil Palmeiras csatára. A korábban a Sahtar Doneckben, a Milanban és a Szpartak Moszkvában is futballozó négyszeres brazil válogatott labdarúgó nemrég pozitív koronavírustesztet produkált, ennek ellenére elhagyta a házi karantént és közlekedési baleset részese volt Sao Paulóban.

Az As azt írja, Luiz Adriano nemrég édesanyját vitte el vásárolni, amikor egy bevásárlóközpont mellett ütközött egy kerékpárossal, aki könnyebben megsérült a balesetben.

Utóbb a játékos Instagram-bejegyzésben magyarázta el a történteket, ekkor derült ki az is, hogy igazolt koronavírus-fertőzöttként hagyta el a karantént.

„Április elsején a klubnál tesztelés zajlott, ahogy minden héten, és az enyém pozitív eredményt hozott. Korábban már elkaptam a vírust, teljesen tünetmentes vagyok, az antitestvizsgálat is megfelelő eredményt hozott, de a klub szabályzata egyértelmű.”

„Arra utasítottak, hogy maradjak házi karanténban, de tegnap elvittem a vezetni nem tudó édesanyámat a bevásárlóközpontban található szupermarketbe. Nem szálltam ki az autóból, maszk volt rajtam, de egy közlekedési balesetbe keveredtem, amely során egy biciklis a parkoló kijáratánál nekiütközött az autómnak. Maszkban maradtam, tartottam a távolságot, de nem tudtam segítséget nyújtani a balesetet szenvedő személynek. Mindenki rendben van. Igen, tudom, nem lett volna szabad elhagynom a házat, hibáztam, elismerem. Nehéz időket élünk, körültekintőnek kell lennünk, és betartani a biztonsági előírásokat.”


A történtek után nem meglepő, hogy a hírek szerint klubja megbünteti a futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik