Luiz Adriano áthágta az előírásokat (Fotó: AFP)

Az As azt írja, Luiz Adriano nemrég édesanyját vitte el vásárolni, amikor egy bevásárlóközpont mellett ütközött egy kerékpárossal, aki könnyebben megsérült a balesetben.

Utóbb a játékos Instagram-bejegyzésben magyarázta el a történteket, ekkor derült ki az is, hogy igazolt koronavírus-fertőzöttként hagyta el a karantént.

„Április elsején a klubnál tesztelés zajlott, ahogy minden héten, és az enyém pozitív eredményt hozott. Korábban már elkaptam a vírust, teljesen tünetmentes vagyok, az antitestvizsgálat is megfelelő eredményt hozott, de a klub szabályzata egyértelmű.”

„Arra utasítottak, hogy maradjak házi karanténban, de tegnap elvittem a vezetni nem tudó édesanyámat a bevásárlóközpontban található szupermarketbe. Nem szálltam ki az autóból, maszk volt rajtam, de egy közlekedési balesetbe keveredtem, amely során egy biciklis a parkoló kijáratánál nekiütközött az autómnak. Maszkban maradtam, tartottam a távolságot, de nem tudtam segítséget nyújtani a balesetet szenvedő személynek. Mindenki rendben van. Igen, tudom, nem lett volna szabad elhagynom a házat, hibáztam, elismerem. Nehéz időket élünk, körültekintőnek kell lennünk, és betartani a biztonsági előírásokat.”


A történtek után nem meglepő, hogy a hírek szerint klubja megbünteti a futballistát.