Besiktas: a Bayern korábbi játékosa lett a klub új trénere

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.25. 15:43
null
Ismaël feladata, hogy kiharcolja a nemzetközi kupaszereplést a jelenleg 8. helyen álló csapattal (Fotó: AFP)
A játékosként a Bayern Münchenben is futballozó, vezetőedzőként a Wolfsburgot is irányító Valérien Ismaël lett a török labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) jelenlegi évadában gyengélkedő, mindössze a 8. helyen álló Besiktas vezetőedzője. 



ValérienIsmaël legutóbb az angol másodosztályban szereplő West Bromwich Albionnál kapott munkát, azonban idén februárban menesztették. Most a török bajnokság címvédőjével, a jelenleg csak a 8. helyen álló Besiktassal kötött egyéves szerződést, plusz egyéves opcióval.

A 46 éves francia szakember feladata az lesz, hogy kiharcolja a nemzetközi kupaszereplést a Besiktassal, amely 8 meccsel a Süper Lig vége előtt három pontra van az Európa-konferencialiga-selejtezőt érő 4. helytől.

A korábban a Bundesligában és a Ligue 1-ben is játszó Ismaël többek között a Hannovert, a Wolfsburgot és a Callum Stylest is foglalkoztató Barnsleyt is irányította.

Az eddigÖnder Karaveli által irányított Besiktas csoportkörös volt a Bajnokok Ligájában, de pont nélkül búcsúzott, hazája kupasorozatában pedig a negyeddöntőig jutott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik