Enzo Fernández 121 millió euróért került Londonba (Fotó: Getty Images)


A Chelsea rengeteg poszttal, képpel, videóval mutatta be szurkolóinak Enzo Fernándezt közösségi oldalain, a felhajtás pedig nem is csoda, hiszen a klub 121 millió eurót (!) fizetett a 22 éves, friss világbajnok középpályásért.  

Megértem, akik azt mondják, túl sokat fizettünk Enzo Fernándezért, ráadásul minden átigazolás egy szerencsejáték, de nézd, ha középpályások között kutatsz a piacon, s olyanra fáj a fogad, aki már világbajnok, akkor az nagyon sok pénzedbe kerülhet” – idézte Fabrizio Romano és a MailOne Graham Pottert, a Chelsea menedzserét.

A Daily Mail a tárgyalásokról tudott meg részleteket, ami a beszámolójuk szerint kifejezetten feszült volt, ugyanis a Chelsea tulajdonosa, Todd Boehly többször is a már megbeszélt ár alá próbált menni, amit nehezen tűrt Rui Costa, a Benfica elnöke. A korábbi kiváló portugál válogatott játékos később szintén véleményezte a transzfert.

„Kihoztam a helyzetből a legtöbbet. Persze, szomorú vagyok, de nem fogok sírni egy olyan játékosért, aki nem akart maradni. Enzo Fernández már nem szeretett volna a Benficánál játszani, amint megjött a Chelsea ajánlata, lehetetlen volt hatni a fejére. Esélyt sem adott nekünk” – fogalmazott Rui Costa.