Belgium: újra csapatot keresnek az Újpestet elutasító kapusnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.16. 14:07
A tehetségesnek tartott 23 éves belga kapus, Anthony Moris már évek óta második vagy harmadik számú kapuvédőnek számít a Standard Liege-ben, de ebben a szezonban sem kap lehetőséget a japán Kavasima és a francia Yohann Thuram mögött, így télen megpróbálnak ismét csapatot találni az Újpestnek egyszer már nemet mondó Morisnak.

„Anthony Morisszal nincs semmi probléma, de az ő korában minél több játéklehetőségre van szükség. Ezért a télen megoldást kell találnunk számára” – nyilatkozta a La Meuse belga lapnak a Standard kapusedzője, Jos Beckx, aki szerint egy kölcsönszerződés megfelelő megoldást jelenthetne.Jos Beckx, aki szerint egy kölcsönszerződés megfelelő megoldást jelenthetne.

Moris a hatodik szezonját tölti a Standardnál, de ez idő alatt az első csapatban bajnokin csak tízszer szerepelt, a szerződése 2017-ig szól. Tavaly nyáron a Cercle Bruges-zsel és az Újpesttel is hírbe hozták, a lila-fehérekhez azonban nem akart menni, kérdés, ezúttal is elutasító lesz-e, ha ismét szóba kerül a neve a Megyeri úton.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik