Belgium: a Genk valóban érdeklődik Storck iránt

Vágólapra másolva!
2019.05.27. 10:58
null
Bernd Storck iránt érdeklődik a Genk (Fotó: AFP)
A Genk érdeklődik a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Royal Excel Mouscron korábbi vezetőedzője, Bernd Storck iránt.

 

Storck, miután 2017 októberében távozott a magyar válogatott kispadjáról, csaknem egy évig nem vállalt munkát, majd tavaly szeptemberben a bajnokságot pocsékul indító, akkor a belga élvonal utolsó helyén álló Mouscron edzője lett, a gárdát aztán sikeresen az élvonalban tartotta.

Az 56 éves német szakember néhány hete bejelentette, nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését a klubnál, s azóta több csapattal is összeboronálták már – eleinte lehetett olvasni a Hertháról, de a belga FC Bruges-ről, valamint a Genkről is.

Az FC Bruges-nél azóta viszont hivatalossá vált, hogy a következő kiírásban az eddig a Genknél tevékenykedő Philippe Clement lesz a vezetőedző, amivel pedig megnyílt az út Storck számára. Noha a Genk mindenképp meg akarta tartani Clement-t, a belga a távozás mellett döntött – a helyi média a váltás kapcsán úgy értesült, hogy a belga pótlására Storck a Genk első számú kiszemeltje.

Az érdeklődést most Stefan Backs, a német szakember ügynöke is megerősítette.

„Az egyetlen, amit tudunk, az az, hogy a Genk érdeklődik Bernd iránt” – idézi a Het Laatste Nieuws Backsot, aki hozzátette, hogy hivatalos ajánlat egyelőre nem érkezett a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik