Bayern: elképesztő hiba, nem utazik a válogatotthoz a csatár

Vágólapra másolva!
2021.03.23. 17:51
null
Choupo-Moting kihagyja a két márciusi selejtezőt (Fotó: AFP)
Meglehetősen furcsa hiba miatt nem utazott haza a kameruni válogatotthoz a soron következő nemzetközi mérkőzésekre Eric Maxim Choupo-Moting. A Bayern München csatára semmi rosszat sem tett, ám a szövetség figyelmetlensége miatt lemarad a márciusi selejtezőkről.

A német Bild és a Sky Germany is úgy tudja, a bajorok éppen ma 32 esztendős futballistája egy hihetetlen hiba miatt nem utazott haza a nemzeti csapathoz. A kameruniak elektronikus levélben fordultak a müncheniekhez, ebben kérték, hogy a klub engedje el a játékost a soron következő mérkőzésekre. Mindössze annyi volt a gond, hogy a szövetség a klub internetes postacíme helyett saját magának küldte el az üzenetet, amelyet így a BL-címvédő nem kapott meg.

Ezt azonban először nem vették észre az afrikaiak, António Conceicao szövetségi kapitány a hírek szerint először arra panaszkodott, hogy a Bayern nem válaszolt a kérésre.

Amikor kiderült a hiba, a kameruniak újraküldték az üzenetet, és erre már a válasz is megérkezett, de végül Choupo-Moting nem lép pályára hazája két márciusi selejtezőjén.

Kamerun vendéglátóként mindenképpen ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján, de a selejtezőben is részt vett, így a Zöld-foki-szigetek és a Ruanda elleni mérkőzést még le kell játszania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik