Barcelona: Az idén is Lionel Messié lesz az Aranylabda - Arsene Wenger

Vágólapra másolva!
2011.12.01. 15:41
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal francia menedzsere szerint az idén is Lionel Messié, a spanyol Barcelona argentin csatáráé lesz az Aranylabda – ugyanakkor hozzátette: lehet, hogy jövőre már Cristiano Ronaldo lesz a favorit.

Egyre többen vélik úgy, hogy két egymást követő év után 2011-ben ismét a Barcelona csatára, Lionel Messi kapja meg a France Football és a FIFA közös díját, az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. A szakértői vélemények közül az Arsenal francia menedzseréé, Arsene Wengeré a legfrissebb.

„A Barca tízesének még nagyobb az esélye a győzelemre, mint korábban, hiszen a klub nemcsak a spanyol bajnokságot, hanem a Bajnokok Ligáját is megnyerte a 2010–2011-es idényben” – idézi a szakember blogbejegyzését a fbbarcelona.blogspot.com.

Wenger szerint nagyon sok múlik a csapat teljesítményén: „Messi azért favorit, mert egy nyerő csapat ütőképes embere” – mondta. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ha a mostani idényben a Real Madrid nyerné meg ezeket a sorozatokat, jövőre Cristiano Ronaldót tekintenék biztos befutónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik