Ausztria: lefejelte ellenfelét, 48 meccses eltiltást kapott

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.22. 16:20
Címkék
Rasid Arszanukajev amatőr futballista 48 meccses eltiltást kapott, miután szándékosan lefejelte ellenfelét – akinek az orra is eltört – az osztrák kilencedik osztályban.

Az orosz amatőr játékos egy osztrák kilencedik osztályú mérkőzésen kapott piros lapot a 87. percben. Ahelyett, hogy egyből az öltözőbe ment volna, annyit mondott a bírónak, „majd én megmutatom, mi a büntethető”, majd úgy lefejelte az ellenfelét, hogy annak eltört az orra – ráadásul műtétre van szüksége, legalább hét hetet kell kihagynia. „majd én megmutatom, mi a büntethető”, majd úgy lefejelte az ellenfelét, hogy annak eltört az orra – ráadásul műtétre van szüksége, legalább hét hetet kell kihagynia.


Az esetbe később állítólag a rendőrség is „becsatlakozott”, s most is vizsgálja az ügyet, a klub pedig a mérkőzés után azonnal elzavarta az orosz légióst.

Ha ez még nem lenne elég büntetés Arszanukajevnek, a liga 48 mérkőzésre eltiltotta, s több szövetséget is tájékoztatott az esetről, nehogy gyorsan továbbálljon egy közeli csapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik