Átigazolások: Nagy Ádám posztriválisa a PL-ben folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.01. 09:17
null
Davie Selke távozott Berlinből, visszatért Brémába (Fotó: Twitter/Werder Bremen)
Péntek este lezárult az átigazolási időszak a labdarúgó topligákban. Összeszedtük, mik voltak az utolsó néhány óra legfontosabb történései!

 

A Premier League-ben a West Ham United szinte az utolsó pillanatban csapott le Jarrod Bowenre, akiért 21 millió eurót fizetett a Hull Citynek. A 23 éves szélső a másodosztályban 29 bajnokin 16-szor volt eredményes.

A Bristol City 10 millióért adta el Nagy Ádám posztriválisát, Josh Brownhillt a Burnleynek.

A Bundesligában Jacob Bruun Larsen távozott a Borussia Dortmundtól és a Hoffenheimben folytatja pályafutását. A 21 éves dán támadóért 9 millió eurót fizettek.

Ugyancsak a bajnokságon belül váltott Davie Selke, aki a Herthából a Werder Bremenbe igazolt – 2021 nyaráig egyelőre kölcsönben, utána pedig opciós joga van a vásárlásra a zöld-fehéreknek. A fővárosiak azon nyomban el is hozták Lipcséből Matheus Cunhát, a 20 éves brazil támadót – 15 millió euróért.

A Bayer Leverkusen Portugáliából vásárolt középhátvédet. Edmond Tapsobáért, a 20 éves Burkina Fasó-i válogatottért 18 millió eurót fizettek a „gyógyszergyáriak” a Vitória Giumaraesnek.

A La Ligából távozott a korábbi dortmundi Emre Mor, aki kölcsönben az Olympiakosznál folytatja. Erick Cabaco 8 millió euróért tette át a székhelyét Valenciából, s hagyta ott a Levantét a Getafe kedvéért. Szintén Spanyolországhoz tartozó hír, hogy Enzo Zidane (Zinédine Zidane fia) Guti csapatához, a másodosztályú Almeríához igazolt.

Arról már külön beszámoltunk, hogy a Serie A-ban szereplő Fiorentina kölcsönadta Kevin-Prince Boatenget a Besiktasnak, ezen kívül eget rengető átigazolás nem történt a hajrában az olasz élvonalban.

A JANUÁRI PIACON 20 MILLIÓ EURÓ FÖLÖTTI ÖSSZEGÉRT ÁTIGAZOLT JÁTÉKOSAI

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik