Depay járt már az MU-nál, az nem sült el jól... (Fotó: Getty Images)

 
A spanyol Marca és Gianluca Di Marzio olasz újságíró szerdai értesülései szerint a Juventus teljesen letett arról, hogy szerződtesse a Barcelonától Memphis Depayt, helyette a Marseille-től veszi meg a lengyel válogatott Arkadiusz Miliket. A katalánok állítólag nem emeltek a transzferdíjon, ahogyan Depay sem a fizetési igényein, de a torinóiaknak csak egy cserecsatár kell Dusan Vlahovics mögé, ehhez mérten pedig sokallják a holland támadó igényeit.

A Marca később már arról írt, hogy információi szerint a Manchester United is érdeklődik korábbi játékosa, Depay megszerzése iránt, s ajánlatot is tehet érte a következő napokban, csakhogy...


Mint arról már korábban beszámoltunk, az MU már régóta próbálja megszerezni a támadósorába az Ajax brazil válogatott szélsőjét, Antonyt. Bár a két transzfer nem feltétlenül zárja ki egymást, a „vörös ördögök” vélhetően csak az egyik támadót szerződtetik ebben az átigazolási időszakban. Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United hamarosan egy 90 millió euró körüli összeget ajánl majd Antonyért, s ha ezt elfogadja az amszterdami klub, akkor a játékoson már nem múlik semmi.  


Ha így lesz, elképzelhető, hogy Depay a Barcelona „nyakán marad”.