Aranylabda: olvasóinknál Robert Lewandowskié lett az elismerés

Vágólapra másolva!
2021.11.29. 20:53
null
Az NSO-szavazás győztese és felesége (Fotó: AFP)
Hamarosan kiderül, hogy ki kapja idén a France Football Aranylabdáját, vagyis, ki lesz hivatalosan is a 2021-es futballév legjobb labdarúgója. A tíz főt tartalmazó szűkített lista kihirdetésekor szavazásra invitáltuk olvasóinkat, válasszanak, kinek adnák ők az Aranylabdát. A szavazást lezártuk, a győztes pedig Robert Lewandowski lett.

SZAVAZÁS

Ki kapja az Aranylabdát 2021-ben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Bayern München lengyel támadója olvasóinktól több szavazatot kapott, mint a második és harmadik helyen záró Karim Benzema és Lionel Messi együttvéve – ráadásul kettejük között extra szoros volt a verseny, a francia mindössze 2 vokssal múlta felül az argentint.

A korábbi ötszörös győztes Cristiano Ronaldo Jorginho mögött csak az ötödik helyen zárta voksolást.

Az online szavazás sajátossága miatt a mezőnyjátékosoknálkilenc jelölt nevét és egy, „más" lehetőséget tudtunk olvasóink rendelkezésére bocsátani.

Szintén kértük olvasóink véleményét a legjobb kapusnak járó Lev Jasin-díj győztesének megtippelésében: itt a PSG kapusa, az olasz Gianluigi Donnarumma győzött nagy fölénnyel, Édouard Mendyt és Thibault Courtois-t megelőzve.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki nyerje a legjobb kapusnak járó Lev Jasin-díjat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A France Football által 1955-ben életre hívott díjat a 2021-es naptári évben legjobb teljesítményt nyújtó futballista veheti át a párizsi gálán – a győztesről a nemzetközi szakírók szavazatai döntenek, lapunktól Vincze András, a labdarúgórovat vezetője voksolt.

A párizsi díjátadóról élő közvetítésünk itt érhető el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik