Aranylabda: ezúttal is olvasóink véleményét kérjük az NS szavazataihoz

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.08.29. 20:04
null
Olvasóink szavazatai abban is számítanak, hogy ki nyerje az Aranylabdát (Fotó: AFP)
Az európai klubfutball legjobb mezőnyjátékosa október 17-én átveheti a France Football díját, az Aranylabdát – amelyet eddig egyetlen magyarként 1967-ben az FTC legendája, Albert Flórián nyert meg –, míg a kapusok ásza Jasin-díjas lesz!



A tekintélyes francia szaklap harminc, a nemzetközi labdarúgásban 2022-ben kiemelkedő teljesítményt nyújtó futballistát versenyeztet a trófeáért, a győztesről és mellette a négy másik legjobbról a nemzetközi szakírók szavazati döntenek, lapunktól Vincze András, a labdarúgórovat vezetője voksol. A France Football megváltoztatta a trófeáért zajló versenyt, már nem a naptári évet vette figyelembe, hanem a 2021–2022-es bajnoki és nemzetközi kupaidényt akkor, amikor az európai klubfutballban legjobbnak tartott harminc játékost megnevezte, továbbá szűkült a szavazó újságírók köre is.

A legjobb játékos kiválasztásában olvasóink is segíthetnek, igaz, az online szavazás sajátossága miatt a mezőnyjátékosoknál kilenc jelölt nevét és egy vokslehetőséget a „más" pont feltüntetésével tudunk megadni (segítségként itt van a France Football-jelöltek teljes névsora, a kapusoknál pedig eleve tíz jelölt versenyez a Jasin-díjért.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki kapja 2022-ben az Aranylabdát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki kapja 2022-ben az Jasin-díjat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik