Aranylabda: a Marca olvasóinál egyértelmű Xavi végső győzelme

Vágólapra másolva!
2010.09.03. 14:45
A Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása arra volt kíváncsi: olvasói szerint melyik futballista kapja 2010-ben a sportág legrangosabb egyéni elismerésének tartott Aranylabdát? Nos, a minden bizonnyal döntő többségében spanyol szavazók szerint Xavi Hernándeznek, a Barcelona vb-címet szerző középpályásának a sikeréhez igazából kétség sem férhet, hiszen a szavazatoknak több mint a felét (56.1 százalék) egymaga gyűjtötte be.

A képzeletbeli rangsor második fokára klub- és honfitársa, Andrés Iniesta (17 százalék) került, a vb-döntős holland együttes, valamint a BL-győztes olasz Internazionale kitűnősége, Wesley Sneijder (13.6 százalék) a harmadik lett.Andrés Iniesta (17 százalék) került, a vb-döntős holland együttes, valamint a BL-győztes olasz Internazionale kitűnősége, Wesley Sneijder (13.6 százalék) a harmadik lett.

Az uruguayi válogatottal vb-elődöntőben szereplő, az Atlético Madrid Európa-liga-győzelmében döntő érdemeket szerző Diego Forlán (6.8 százalék), valamint a tavalyi aranylabdás argentin Lionel Messi (6.6 százalék) hét százaléknál kevesebb voksot kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik