Aranylabda 2015: így szavazott Dzsudzsák és Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.11. 20:35
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai, valamint az újságírók szavazatait, amelyek alapján kialakult a 2015-ös Aranylabda-szavazás végeredménye.

Mint ismert, Lionel Messi ötödik alkalommal hódította el a FIFA-Aranylabdát. A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs „megtippelte" a végeredményt, a szélsőnél Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar volt a sorrend.Mint ismert, Lionel Messi ötödik alkalommal hódította el a FIFA-Aranylabdát. A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs „megtippelte" a végeredményt, a szélsőnél Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar volt a sorrend.

Nemzeti csapatunk szövetségi kapitányánál, Bernd Storcknál Cristiano Ronaldo volt a legjobb, őt Thomas Müller és Lionel Messi követte a szavazólapon.

Az újságírók között Magyarországot képviselő Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója Lionel Messire szavazott az első helyen, a győztes mellett Luis Suárez és Cristiano Ronaldo fért oda a legjobb háromba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik