Aranylabda 2015: Alvesnek megvan a véleménye CR 2. helyéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.12. 01:12
null
Alves szerint Leo is öregszik (Fotó: AFP)
A Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messi mögött Cristiano Ronaldo végzett a második helyen a 2015-ös Aranylabda-szavazáson, míg Neymar a harmadik lett. Daniel Alvesnek, a katalán együttes jobbhátvédjének megvan róla a véleménye, hogy a portugál klasszis megelőzte a brazilt, de jobbnak látta, ha nem mondja el.

 

Az ötödik Aranylabdáját elhódító Messi a szavazatok több mint 41 százalékát gyűjtötte be, Cristiano Ronaldo 27.76, míg Neymar 7.86 százalékkal zárt.

„Meglepett, hogy nem Neymar lett a második, megérdemelte volna. De jobb, ha csendben maradok, különben megint nekiállnak sírni… Neymarnak folytatnia kell a kemény munkát” – mondta Dani Alves a tőle már megszokott stílusban.

Alves nemrégiben a spanyol sajtóról fogalmazott meg kritikus véleményt, mondván, az újságírók tárgyként kezelik a játékosokat, és arra használják fel őket, hogy minél eladhatóbbak legyenek az újságok.

A madridi As értesülései szerint Cristiano Ronaldo és Alves nem üdvözölte egymást a gálán, a Real Madrid játékosa ugyanis rossz néven vette a brazil védő korábbi nyilatkozatát. A Barcelona futballistája azt mondta, ha már CR szeret reflektorfényben lenni és a győzelmek után begyűjteni a dicséreteket, akkor a vereségeket követően a kritikákat is fogadja el.

Alvest csapattársa, Lionel Messi öltönyéről is kérdezték. Az argentin klasszis ezúttal senkit sem ábrándított ki a megjelenésével, hétköznapi ünneplő ruhában jelent meg.

„Tudják, öregszünk, Leo már családos ember” – mondta nevetve Alves, majd gyorsan hozzátette: „Ameddig csak lehet, folytassa a játékot, és ejtsen minket ámulatba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik