Anglia: tengerészgyalogosok készítik fel a válogatottat a skótok ellen

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 20:01
null
Hart háborúja (Forrás: The FA)
Igen különös módját választotta a ráhangolódásnak az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate a skótok elleni örökrangadó előtt: játékosait hazája tengerészetének kommandósai készítik fel az ütközetre – két napon át.


Minden bizonnyal a Status Quo „In The Army Now” című számát hallgatva találta ki a formabontó edzésmódot a hétvégére az egykori védő, aki nem árulta el előre játékosainak, hogy mi vár rájuk.

Kell is az erőnlét az angoloknak, a skótok mellett a franciákkal is hamarosan összecsapnak – az esti menetelés és táborozás minden bizonnyal összerázza a csapatot a két rangadó előtt.

Angyalbőrben jól érzem magam!
Angyalbőrben jól érzem magam!

 

„Valami olyat akartam kitalálni, olyan környezetbe vinni őket, amiben még nem volt részük – nyilatkozta Southgate. – A tengerészgyalogosok arról beszélnek majd nekünk, hogy hogyan reagáljunk a váratlan helyzetekre, ez a táborozás témája. Azt akartam, hogy lássák játékosaim, van egy másik világ is, mint az övék, az elit labdarúgók betekintenek az elit katonák világába. Akik a királynőt és az országot képviselik, akár csak mi, persze ha ők hibáznak, az sokkal komolyabb következményekkel jár.”

Az angolok június 10-én találkoznak a skótokkal, világbajnoki selejtezőn, majd három nap múlva a franciákkal vívnak felkészülési mérkőzést, szintén idegen hadszíntéren.

Meglátja, mester, menni fog!
Meglátja, mester, menni fog!
Ez egy éjszakai, éjszakai bevetééés!
Ez egy éjszakai, éjszakai bevetééés!
Szórakozol velem?!
Szórakozol velem?!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik