Al-Naszr: Cristiano Ronaldo jelenléte megnehezíti a dolgunkat – Luiz Gustavo

Vágólapra másolva!
2023.02.07. 15:10
null
Cristiano Ronaldo a Real Madrid, Luiz Gustavo a Bayern München játékosaként még Bajnokok Ligája-elődöntőben is összecsapott, mára csapattársak lettek (Fotó: Getty Images)
A korábban a német Bayern Münchenben, a francia Marseille-ben és a török Fenerbahcéban is futballozó brazil válogatott védő, Luiz Gustavo az RT Arabicnak nyilatkozva beszélt csapattársa, a szintén az Al-Naszrt erősítő, ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo csapatra gyakorolt hatásáról.

A hírek szerint évi 200 millió eurót kereső Cristiano Ronaldo eddigi három szaúdi tétmérkőzésén mindössze egy gólt szerzett, ám csapattársa, Luiz Gustavo szerint a portugál miatt az ellenfelek is sokkal motiváltabbak, így megnehezítik az ötszörös aranylabdás és csapata dolgát is – írta meg az RT Arabic alapján a Daily Mail.

„Cristiano Ronaldo jelenléte megnehezíti a dolgunkat, mert minden csapat a lehető legjobban próbál teljesíteni ellene és ő mindenkit motivál” – fogalmazott a 35 éves védő, aki természetesen arról is beszélt, mekkora segítséget jelent a klubnak Ronaldo szereplése.

„Minden nap tanulhatunk tőle, mert kiváló fizikai és technikai képességekkel rendelkezik. Cristiano Ronaldót a kihívásokra teremtették és mindig sikerrel jár” – tette hozzá a brazil.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik