Ronaldo a francia  L’Équipe-nek arról beszélt, hogy szívesen játszana a PSG-ben
Fotó: Imago (archív)
Ronaldo a francia L’Équipe-nek arról beszélt, hogy szívesen játszana a PSG-ben

A súlyos sérüléséből felépülőben lévő Ronaldo a héten elismerte, hogy a Manchester City felvette vele a kapcsolatot az esetleges szerződtetése ügyében, miközben az angol együttes vezetői elmondták: korábban valóban felvetődött a brazil csatár szerződtetése, de már nem céljuk a jelenleg jelentős súlyfelesleggel küzdő kétszeres aranylabdás megszerzése.

Ronaldo nem esett kétségbe a megállapodás meghiúsulása miatt, és újabb ötlettel állt elő: a 32. születésnapját szeptember 22-én ünneplő brazil klasszis – aki februárban térdműtéten esett át – most éppen a Paris Saint-Germainben szeretne futballozni.

„A PSG-nél ütőképes csapat alakul, és a cél megvalósítása érdekében kiváló labdarúgókat szerződtetett a klub. Párizsban egyébként is gyakran megfordulok, van ott egy lakásom, ezért a környezet egyáltalán nem lenne idegen a számomra, így szívesen játszanék ott” – olvasható a L’Équipe-nek adott interjújában.

Ronaldónak fájó emlékei is vannak a francia fővárosról, hiszen a brazil válogatott ott – pontosabban a közeli Saint-Denis-ben – veszítette el az 1998-as világbajnokság döntőjét Franciaországgal szemben, amely mérkőzésen ráadásul Ronaldo nagyon gyengén játszott (egyes hírek szerint egy máig tisztázatlan betegség miatt).