1. HNL: újabb erőpróba előtt az Eszék, Gyurcsó bemutatkozhat

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2021.02.25. 16:32
null
Gyurcsó Ádám már az eszékiekkel készül (Fotó: NK Osijek/Facebook)
Pénteken az NK Varazdin–NK Osijek összecsapással kezdődik meg a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulója: a varasdiak 18 órától fogadják a bajnoki táblázat második helyén álló Nenad Bjelica együttesét.

 

„Ugyan egy három meccset felölelő, rangadókat magában foglaló sorozatból jöttünk ki, de ismét egy értékmérő mérkőzés előtt állunk, mivel a tavaszi tabella alapján a varasdiak sem szerepelnek rosszul. Újabb nagy erőpróba ez, de a céljaink eléréséhez három pontra van szükségünk” – fogalmazott a pénteki találkozóval kapcsolatban az eszékiek 49 esztendős szakvezetője, Nenad Bjelica.

A hét elején bemutatták hivatalosan is az eszéki fehér-kék legénységnél másik magyar válogatottjukat, Gyurcsó Ádámot, aki Kleinheisler Lászlóval együtt várhatja a varasdi kezdő sípszót. Utóbbi szereplésére jóval nagyobb az esély, hiszen Gyurcsó még csak a napokban kapcsolódhatott be a közös munkába.

Egy másik válogatott, a Kínából hazatérő horvát Ivan Santini papírjait viszont az eszékiek a FIFA segítségével megkapták, s az együttessel már két hete közösen tréningező 31 esztendős támadó akár pályára léphet – ha fizikailag is rendben lesz.

HORVÁT 1. HNL
23. FORDULÓ
Péntek, 18.00:
NK Varazdin (Varasd)–NK Osijek (Eszék) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik