1. HNL: jön a nagy rangadó az Eszék és a Rijeka között

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2021.08.15. 08:18
null
Nagy meccs vár az Eszékre (Fotó: nk-osijek.hr)
Címkék
Máris itt az NK Osijek labdarúgói előtt az esély a javításra a szófiai CSZKA elleni Ekl-selejtezőbeli búcsút követően, hiszen vasárnap 21 órától a horvát liga 5. fordulójában a még szintén veretlen, ráadásul az európai porondon továbbjutó HNK Rijeka legénységét látják vendégül.

 

„Úgy érzem, a párharc kimenetelén kívül egy minden szempontból remekül helytálló eszéki csapatot láthattak csütörtökön és mindezek alapján a vasárnapi bajnoki mérkőzésünkön is ugyanezt várom a Rijeka ellen – foglalta össze elvárásait Nenad Bjelica, az NK Osijek szakvezetője. – Ellenfelünk is jól kezdte a bajnokságot, az európai színtéren is sikeres, amihez gratulálunk, de természetesen egy újabb remek találkozón győzelmet remélünk saját közönségünk előtt. Hiros, Bohar, valamint Jurcevic a csapatomból problémákkal küszködik, meglátjuk, a meccsig miként sikerül a rehabilitációjuk, ami biztos, mindhármuk nagyot küzdött csütörtökön. Akárhogy is gondolkodik az ember egy ilyen meccs kapcsán, úgyis a pályán nyújtott teljesítmény dönti el, hogy ki a jobb, Bízom abban, ezúttal az NK Osijek igazolja jó hírét és formáját.”

Az eszéki vezetőedző hozzátette, az európai összecsapásaikba együttese nagyon sokat tett bele, s nem éppen szokványos, hogy ez csupán egy győzelemben és két döntetlenben mutatkozott meg. Ezen mindenképpen túl kell lendülniük, s akkor a hazai bajnokságban folytatódhat a jó szériájuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik