24 ÓRA

Vágólapra másolva!
2009.08.06. 23:33
Címkék

Császári bocsánatkérésCsászári bocsánatkérés

NÉMETORSZÁG. Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke bocsánatot kért Franck Ribérytől, amiért azt nyilatkozta róla: nem német, ezért München nem jelent számára semmit. A Császár elismerte, felzaklatta, hogy a Real Madrid csábítja a játékost, emiatt rosszul fogalmazott – noha csak segíteni akart a franciának, hogy a Bayernben maradás mellett döntsön.

Nem fenyegetik a Portót

PORTUGÁLIA. Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szerint elévült a Porto 2003–2004-es idénybeli vesztegetési ügye, így nincs veszélyben a klub szereplése a Bajnokok Ligájában. Tavaly a megvádolt portugál bajnok a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál szerezte vissza a BL-indulás jogát.

Csillagok a keretben

PORTUGÁLIA. Minden nagy sztár, így Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho, Pepe, Deco, Nani és José Bosingwa is meghívót kapott Carlos Queiroz szövetségi kapitánytól a portugál válogatott keretbe, amely szerdán Liechtenstein ellen hangol a szeptemberi koppenhágai és budapesti vb-selejtezőre.

Maradona tart Moszkvától

ARGENTÍNA. Diego Maradona szükségtelennek nevezte az argentin válogatott jövő heti moszkvai felkészülési mérkőzését. A kapitány elsősorban a sérülésveszély miatt tart az Oroszország elleni fellépéstől, mivel nem sokkal követi a brazilok elleni vb-selejtező.

Dühös egykori klubjára

OLASZORSZÁG. José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője mérges egykori csapatára. A portugál tréner szerint a Chelsea felemeli játékosai árát, amint tudomására jut, hogy az Inter érdeklődik irántuk; Mourinho szerint ezért hiúsult meg két honfitársa, Deco és Ricardo Carvalho Milánóba igazolása.

Új gazdára lel a Newcastle?

ANGLIA. Mérvadó sajtóértesülések szerint rendeződhet a Newcastle sorsa: „hatvan százalék” az esély arra, hogy egy helyi üzletember, Barry Moat megvásárolja Mike Ashleytől a Kádár Tamást is foglalkoztató klubot.

Eltemették Sir Bobbyt

ANGLIA. Szűk családi körben, a szűkebb hazájának tekintett Északkelet-Anglia egy meg nem nevezett pontján eltemették Sir Bobby Robsont. A Premier League jövő hét végi nyitányán minden mérkőzés előtt megemlékeznek a 76 évesen elhunyt nagyszerű edzőről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik