Euro 2008: Hargreaves pénteken nem játszik, szerdán talán

Vágólapra másolva!
2007.11.14. 19:14
Nem léphet pályára az angol labdarúgó-válogatott pénteki, Ausztria elleni idegenbeli barátságos mérkőzésén Owen Hargreaves, a Manchester United középpályása (képünkön). Emiatt az is kétséges, hogy jövő szerdán, a Horvátország elleni Eb-selejtezőn rendelkezésre állhat-e.

Hargreaves már hosszabb ideje bajlódik térdsérüléssel, ezért ezekben a napokban klubcsapatánál, a Manchester Unitednél kezelik. Arról, hogy képes-e játszani majd a horvátok ellen, ezt követően születik döntés – feltehetőleg a hét végén.

Az már korábban eldőlt, hogy az angol válogatott csapatkapitánya, John Terry és egyik legjobb csatára, Wayne Rooney sérülés miatt nem lehet ott a nemzeti együttes utolsó Eb-selejtezőjén, Rio Ferdinand, a védelem oszlopa pedig eltiltottként marad ki.

Bokasérülés miatt kihagyta a szerdai edzést Shaun Wright-Phillips, a Chelsea szélsője is.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint Anglia nem jut ki a 2008-as, osztrák-svájci rendezésű vb-re, akkor azonban mégis, ha az orosz válogatott nem tudja megnyerni két hátralévő mérkőzését, illetve ha Steve McClaren szövetségi kapitány gárdája legyőzi a horvátokat kjövő szerdán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik