Videó: ma egy éve ikszeltünk a világbajnok franciákkal az Eb-n

Vágólapra másolva!
2022.06.19. 10:48
null
Micsoda pillanatok voltak ezek! (Fotó: Mravik Gusztáv)
Ma egy éve, hogy a magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott a világbajnoki címvédő franciákkal az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a Puskás Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott Fiola Attila góljával az első félidő hajrájában megszerezte a vezetést a világbajnok franciák ellen az Eb F-csoportjának 2. fordulójában. Antoine Griezmann a második félidőben egyenlített, de több gól már nem született, így hatalmas bravúrt bemutatva a magyar csapat ikszelt (1–1) a világbajnok franciákkal a budapesti Puskás Arénában.

AZ A BIZONYOS FIOLA-GÓL

Noha az Eb-címvédő portugálok ellen is sokáig tartottuk magunkat, a világbajnok franciák elleni mérkőzéssel szakadt át valami, elindult egy nagyszerű sorozat, amelymost júniusban az angolok elleni 4–0-s győzelmünkkel teljesedett ki.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

ÖSSZEFOGLALÓ ITT!

EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 2. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–FRANCIAORSZÁG 1–1 (1–0)
Budapest,Puskás Aréna, 55 998 néző. Vezette:M. Oliver (angol)
Magyarország:Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Kleinheisler (Lovrencsics G., 84.), Schäfer (Cseri, 75.), Fiola – Szalai Á. (Nikolics, 26.), Sallai.Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Franciaország:
Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba (Tolisso, 76.), Kanté, Rabiot (O. Dembélé, 57.; Lemar, 87.) – Benzema (Giroud, 76.), Griezmann, Mbappé.Szövetségi kapitány:Didier Deschamps
Gólszerző: Fiola (45+2.), ill. Griezmann (66.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik